BOOK BORD Instagram

Drømmer du om at invitere dine gæster ind i vores smukke lokaler i kunsthal charlottenborg, bedes du skrive direkte til os på event@apollobar.dk med en kort beskrivelse af dine ønsker, dato samt antal gæster.

Året rundt fungerer gården & Kantinen som rammer for events og kulturelle tiltag som; CHART Art Fair, Copenhagen Jazz Festival, talks, croquis og loppemarkeder. Derudover åbner vi op for Kantinen samt vores mindre ‘kontor’ til private events som bryllupper, barnedåb, firmafester, fotoskydninger etc.

 

Apollo Kantine rummer 90 mennesker og er vores store lyse og højloftede lokale der vender mod Nyhavn. Vores køkken ligger i forbindelse med Kantinen og skaber gode rammer for fantastiske middage og events. Maden serveres Apollo-style og altid skræddersyet til dine behov og ønsker. Kantinen er et oplagt rum til større events, hvor der ønskes en levende dynamik i store stemningsfulde rum.

 

‘Kontoret’ rummer 20 mennesker og er vores mindre lokale, der ligger i forbindelse med Apollo Bar mod Nyhavn. Kontoret er indrettet med vores egen samling af kunst og gaver fra venner af huset, som skaber en intim og hjemlig stemning for dig og dine gæster. Kontoret er et oplagt rum til mindre events, middage, møder eller workshops.

 

 

Vidste du at vi tilbyder skræddersyet catering til små & store events, private middage & fester?

Læs om catering
BOOK BORD