BOOK BORD Instagram

Service managertil Apollo Bar & Kantine

 

Vær med til at sætte retningen for Apollo Bar & Kantine

 

Vi leder efter en service manager, som vil være med til at sætte retningen og udvikle service hos Apollo Bar & Kantine.

 

Apollo Bar & Kantine er et levende sted med fokus på gode råvarer, god service, kunst.

Vi har flere serviceflader, brunch fra kl 10 til 16.30. med en mere afslappet café atmosfære, og aften service fra 17, hvor vi udvikler os til en restaurant.

 

Dertil har vi en lang række arrangementer i vores kantine i form af bryllupper, receptioner,store udstillingsåbninger etc. Størstedelen af din tid vil blive brugt sammen med teamet og gæsterne på gulvet, både i restauranten og til events.

 

På Apollo Bar er tempoet højt med konstant fokus på at levere den kvalitetsoplevelse, som gæsterne forventer.

 

vi forventer derfor:

 

  • Du arbejder selvstændigt med en naturlig evne til at inspirere teamet.
  • Det er et krav at du har erfaring fra restaurationsbranchen.
  • Det er herudover afgørende, at du udfører arbejdet med et smil og sikrer at enhver gæst føler sig velkommen såvel som velinformeret. En naturlig evne til at kunne netværke og opbygge relationer er ligeledes af stor betydning.
  • Du refererer til restaurantchefen, og skal med ham være lederen på gulvet, og vil der til hjælpe med en håndfuld administrative opgaver, så som vagtplanering, varebestilling og være med til at opretholde det ordnede koncept og standarder.
  • Et godt arbejdsmiljø i restauranten er essentielt, så du går naturligvis forrest i arbejdet med at sikre, det fysiske og psykiske arbejdsmiljø altid er sundt og trygt.
  • Restauranten er åbent fra klokken 10-24tirsdag til søndag, samt events, så du skal trives med skiftende arbejdstider.

 

Hvem er du?

• Du skal brænde for service og elske at have med gæster at gøre

• Bidrager med god energi og trives i en travl restaurant, hvor alle hjælper hinanden.

•Du motiveres af at udvikle både medarbejdere, og du skal synes, at det er fedt at indgå i et ungt,dynamisk team

•Flydende på dansk og engelsk

•Du har administrativt flair for finde enkelt standardiserede løsninger

•Det er et krav, at du har erfaring med medarbejderledelse fra restaurationsbranchen

•Du vil gerne udvikle dine kompetencer inde for restaurationsbranchen, og du elsker at gøre i dag bedre end igår

 

Hvad tilbyder vi:

 

  • Lyder dette som noget for dig, kan du få lov til at udvikle dig selv og Apollo Bar & Kantine i fremtiden.
  • Det er en restaurant med unikke omgivelser, events og plads til at udfolde sig.
  • Selvom du altid sørger for at overholde det overordnede koncept og følge vores fælles standarder, er der også plads til, at du sætter dit præg. Måske kan du udfordre os og vise, hvordan man driver en bedre restaurant?
  • Da vi er en gruppe på tre restauranter, kan du også sparre med kollegaer fra de andre restauranter og udveksle, erfaringer og udfordringer.
  • Vi tilbyder gode personalefordele til blandt andet at besøge vores andre restauranter med god rabat.

 

Løn efter kvalifikationer.

 

Vi holder samtaler løbende og ansætter, hvis den rigtige dukker op, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag.

 

Har du spørgsmål om stillingen, så kontakt driftschef Andreas Bergenfelt Friis på:

 

andreas@apollobar.dk

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

 

About you

 

You have front-of-house experience from a contemporary restaurant as either chef, waiter or sommelier.

 

You are passionate about food, wine and coffee made with high-quality ingredients.

 

You are great at teamwork and thrive in a busy workplace environment.

 

You are service minded, efficient and a great communicator

 

We’re offering you:

To be part of a fun, talented and social environment.

 

Contact with a broad range of local and international guests, who loves great service, tasty innovative food – and once in a while, a really good party.

 

Lots of responsibility, if you step up.

 

If you see yourself in this description, we would love to hear from you.

 

Please send us a short application and CV at career@frederikbillebrahe.com

BOOK BORD